Udskiftning af vinduer og døre i Vejle

Thomas Tømrer er din oplagte samarbejdspartner til montering, udskiftning og rådgivning omkring vinduer og døre

Thomas Tømrer er din oplagte samarbejdspartner til montering, udskiftning og rådgivning omkring vinduer og døre. Vi udskifter og monterer i alle typer og størrelser for både private og erhvervsdrivende. Så har du behov for nye vinduer og døre eller blot udskiftning af glas i dine nuværende vinduer, så kan vi hjælpe dig med det.

Vi monterer danskproducerede vinduer og døre efter mål. Så det er vinduer og døre i høj kvalitet, som passer til netop dit hus. Det er nemlig nemmere at købe vinduer og døre efter mål frem for at tilpasse huset til de nye vinduer og døre.

Montering og udskiftning af vinduer nær Vejle

Når vi hos Thomas Tømrer kommer og ser på dine vindue, kigger vi altid på hele vinduet. Det vil sige, at vi vejleder i, om det er nok blot at udskifte glasset i vinduerne eller der skal helt nye vinduer til.

Du kan vælge vinduesglas med:

  • Lavenergiruder
  • Hvidglas
  • Solfilm eller stopsol
  • Hærdet glas

Montering og udskiftning af døre

Hos Thomas Tømrer udskifter og monterer vi både hoveddøre og terrassedøre. Vi kan være behjælpelige med at tilpasse dørhullet, hvis du eksempelvis ønsker at udskifte din enkelt terrassedør med en fransk terrassedør.

Sammen kan vi finde de nye døre, som passer til dit hjem. Det gælder både om at finde en dør, som passer til huset i stilen, men som også passer til jeres behov. Yderdørene bør være tætte og isolerende, så varmen ikke slipper ud. Derudover bør de være indbrudssikrede. Indvendige døre kan være lette døre men kan også være lydisolerende.

Inspiration og samarbejde

Når du vælger Thomas Tømrer til udskiftning af vinduer og døre, har vi altid en brochure med, så du kan se udvalget og priser på vinduer og døre. Vi samarbejder med KPK vinduer, som forhandler danskproducerede vinduer og døre.

Køber du eksempelvis Velux vinduer, kan vi også sagtens montere disse for dig.

 

Kontakt os omkring udskiftning af vinduer og døre

Du er altid velkommen til at kontakte os for tilbud om det drejer sig om montering af døre, udskiftning af vinduer i Vejle eller andet. Ring til os på telefon 29726000, skriv en mail til kontakt@thomas-t.dk eller udfyld vores kontaktfomular. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med dit næste projekt.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 29 72 60 00
kontakt@thomas-t.dk