Om Thomas tømrer

Hvem er vi?

Mit navn er Thomas Steen Madsen og jeg er ejer af firmaet Thomas Tømrer.

Jeg er bosat i Vejle med min hustru og to store drenge.

I 1996 blev jeg færdigudlært tømrersvend ved et større tømrerfirma i Vejle. Jeg har bl.a. arbejdet tre år i Tyskland med genopbygningen af det gamle DDR og efter mange år som tømrersvend også fungeret som tømrerformand i nogle år ved et stort tømrerfirma i Give.

I 2007 opstartede jeg firmaet Thomas Tømrer, som i dag udover mig består af en tømrersvend og to lærlinge.

For os er det vigtigt at kunden får en god oplevelse. Vi er altid behjælpelige med gode ideer og forslag ud fra kundens drømme og ønsker.

Thomas Tømrer i Vejle

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 29 72 60 00
kontakt@thomas-t.dk