Gulve

Thomas Tømrer kan klare alt indenfor trægulve

Thomas Tømrer kan klare alt indenfor trægulve. Vi kan både lægge nyt gulv, rette gammelt gulv op, og være behjælpelige med at finde nogen, der kan slibe et gammelt gulv for at give det nyt liv.

Uanset hvad dit gulvprojekt går ud på, kommer vi og kigger på gulvet, så vi kan tage en snak om, hvad du ønsker, resultatet skal være, og hvordan vi bedst opnår det resultat. Når vi er kommet frem til den bedste løsning for dit gulv, giver vi et uforpligtende tilbud.

Gulvbelægning

Ønsker du et nyt gulv, kan vi hjælpe dig med at få et flot nyt trægulv. Trægulve er skønne at gå på og giver et varmt og naturligt look i et rum. Det er mange menneskers favoritgulv. Mange trægulve kan endda gives nyt liv med en slibning. Så hvis dit trægulv ser træt ud, er blevet slidt eller misfarvet, behøver du ikke nødvendigvis et helt nyt gulv.

Vi kan hos Thomas Tømrer hjælpe dig med:

Trægulve i forskellige sorter
Klikgulve
Sildeparketgulve

Nye gulve

Er dit gulv skævt, og ønsker du at få det rettet op, så kan vi sagtens hjælpe dig med det. Et gulv må ikke være mere skævt end et fald på maksimalt 2-3 mm indenfor en meter, ellers risikerer man, at det knækker, hvis der kommer et nyt trægulv ovenpå. I så fald skal gulvet nedenunder først justeres.

Når vi lægge et nyt gulv hos dig, sikrer vi os selvfølgelig at undergulvet og konstruktionen kan bære det nye gulv. Derfor undersøger vi undergulvet for råd samt om dampspærret er ok. Vi er specialister i arbejde med undergulve i beton, træ og bjælkelag.

Vi kan desuden også sørge for, at isoleringen i gulvet er ok, så du eventuelt kan spare penge på varmeregningen. Vi kan både efterisolere gulvet og isolere det på ny.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 29 72 60 00
kontakt@thomas-t.dk