Renovering og ombygning nær Vejle

Thomas Tømrer er din oplagte partner til renovering af hus

Thomas Tømrer er din oplagte partner til renovering af hus eller en ombygning i Vejle og omegn. Vi renoverer hus både udvendigt og indvendigt og kan stå for udførelsen af alle tømreropgaver i forbindelse med renoveringen. Rækker renoveringen ud over tømrerfaget, så har vi gode kontakter i andre håndværkerfag, som vi har tillid til kan udfører arbejdet tilfredsstillende.

Når du står overfor et renoveringsprojekt, uanset om det er på en privat bolig eller erhvervsdomicil, så kommer vi hos Thomas Tømrer altid ud og giver et uforpligtende tilbud ude hos dig, når vi har kigget på, hvad opgaven indebærer.

Indvendig renovering og ombygning i Vejle og omegn

Indvendig renovering af et hus handler om at finde de bedste løsninger til din dagligdag i dit hjem. Det handler om at rådgive omkring de bedste materialer for dig, og sørger for, at du har taget gode beslutninger omkring dit renoveringsprojekt, så du til sidst står med en færdig løsning, som du er tilfreds med.

Vi kan hos Thomas Tømrer både rådgive omkring projektet og udfører tømrerarbejdet selv. Indvendig renovering af et hus kan indeholde arbejde som:

  • Nye lofter
  • Opsætning eller flytning af vægge
  • Nye gulve
  • Nye køkken

Hos Thomas Tømrer ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne leve i huset, samtidig med at vi arbejder på projektet. Derfor sørger vi altid for at afgrænse vores arbejde til det rum, som der skal arbejde i, og rydder selvfølgelig op efter os.

Vi sætter i det hele taget en ære i at skabe den gode oplevelse for dig, om det så drejer sig om en renovering eller en ombygning i Vejle. Det gælder både resultatet, processen og gode råd til at vælge de bedste løsninger. Derfor sørger vi også altid for at færdiggøre arbejdet til punkt og prikke. Det vil sige, hvis vi har opsat en nye væg for dig, kan vi lige så godt sætte de hylder og billeder op på den væg, som du gerne vil have op. Det gør ikke opgaven større for os, men gør til gengæld besværet mindre for dig.

Udvendig renovering og ombygning i Vejle og omegn

Udvendig renovering af et hus eller anden bygning kan indebære opgaver som:

  • Renovering af gavl
  • Nyt tag
  • Nye tagrender
  • Tjekke og rense tagrender
  • Renovering af stern
  • Ny terrasse

Når et hus skal renoveres udvendigt, er håndværkerne ikke så meget til besvær i dagligdagen, som hvis et hus skal renoveres indvendigt. Men derfor er det stadig vigtigt, at arbejdet bliver udført, så det roder mindst muligt, og at vi selvfølgelig rydder op efter os.

Vi kommer altid ud og kigger på opgaven, inden du hyrer os, og giver et uforpligtende tilbud. Det giver også mulighed for os til at give gode råd og få en snak om de bedste løsninger til dit renoveringsprojekt. På den måde skaber vi det bedste resultat for dig.

Kontakt os omkring ombygning i Vejle

Du er altid velkommen til at kontakte os for tilbud om det drejer sig om renovering eller ombygning i Vejle eller omegn. Ring til os på telefon 29726000, skriv en mail til kontakt@thomas-t.dk eller udfyld vores kontaktfomular.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 29 72 60 00
kontakt@thomas-t.dk