Vi vægter troværdighed, punktlighed og den gode oplevelse

Køkken

Har du fundet dit drømmekøkken, men mangler en kompetent håndværker for at sætte det ordentligt op, så er Thomas Tømrer dit oplagte valg. Vi kan både hjælpe med renovering af ældre køkkener eller opsætning af nye køkkener.

Renovering af køkken

Renovering af et køkken kan være mange ting. Det kan gå fra helt små tømreropgaver, som kan give køkkenet et nyt look op til større tømreropgaver. Vi kan for eksempel hjælpe med opgaver som:

  • Udskiftning af bordplade
  • Udskiftning af skabe
  • Opsætning af nye skabe
  • Opsætte nye vægge
  • Flytte gamle vægge

Hvis dit køkken kunne trænge til renovering, som ikke er på listen ovenfor, så er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi helt sikkert en løsning, som du vil blive glad for. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi bedst kan gøre dit nuværende køkken til dit drømmekøkken. Måske kan nye låger gøre tricket. Måske skal vi føre køkkenskabene helt til loft.

Grundstenen i et køkken er et skelet og en sokkel. Herpå kan der bygges udenpå, som er med til at give dit køkken det look og de funktioner, som du godt kan lide. Når vi bibeholder skelettet, går opgaven ind under renovering af køkken.

Nyt køkken

Måske har du fundet dit drømmekøkken hos en forhandler, som ikke tilbyder opsætning af køkken eller som simpelthen er for dyr med opsætningen. Måske har du købt et brugt køkken, som lige ville passe hjem i dit hus. I så fald kan vi hos Thomas Tømrer hjælpe med at opsætte det nye køkken.

Vi har værktøjet i orden og kan derfor effektivt opsætte dit nye køkken.

En oplagt mulighed for at få dit drømmekøkken er desuden at kombinere renovering med et nyt køkken. Hvis du vælger at flytte en væg eller rive en væg ned, kan det give helt nye muligheder for at skabe et nyt køkken fra bunden. Der kan måske blive plads til en køkken ø, som du ikke havde før, eller der kan blive plads til at vende køkkenet om, så du kan stå og kigge ud af vinduet, mens du laver mad.

Kontakt Thomas Tømrer